Poznajte kávu z Etiópie v kapsli.
Popis
Složenie
V kapsli nájdete kávu z Etiópie od farmára Mustefy Abakenna, ktorý obhospodaruje 18 ha pôdy blízko Agaro v regióne Jimma. V roku 2018 založil stanicu Beshasha, kde spracováva svoju kávu. V roku 2020 prikúpil mycí stanicu Kabira pre príjem třešní od miestnych pestovateľov. Třešne sa následne zpracovávajú v Beshasha a Kabira, pričom časť produkcie je promytá a časť prírodná. Mustefa kvôli nedostatku vody kvasí kávu len 8 hodín pred sušením. Tím podporuje miestne farmáře a etiopské kávové dědictví.
Kompostovateľné!
Naše kapsule sú navrhnuté s ohľadom na životné prostredie, sú 100% kompostovateľné, čo znamená, že môžete ľahko prispieť k udržateľnosti, že je odložíte do kompostu.
Odporúčania pre prípravu
Kapsli pred použitím protrepte. Pre najlepšiu výslednú chuť extrahujte 25 - 30 g výslednej kávy. Najlepšie chuti dosiahnete s filtrovanou alebo balenou vodou.

